11.2.2013

Kesä mielessä

Kesää odotellessa ompelin veljeksille t-paidat. Hassua, että jo tässä vaiheessa voin hyvinkin suunnitella ja toteuttaakin kesävaatteita, vaikka aikaa kesään on vielä useampi kuukausi. Talvivaatteita hommaan sitten usein viime tipassa kun ensimmäiset pakkaset jo paukkuvat.


Tuli aikalailla just sopivia. Mahtuukohan vielä kesällä?Lisäksi "oli pakko" tehdä tästä ihanan pirteästä ja voimaannuttavan värisestä sienitrikoosta t-paita lahjaksi. Oli mielestäni niin saajan näköistä kangasta etten voinut olla tekemättä.(keltaisen sävy on vielä ihanampi oikeasti mitä kuvassa)

Kankaat: Kärkkäinen
Kaava: ottobre 3/2011 (monster car t-paita)

Ootteko tosiaan huomanneet, että Kärkkäisen valikoimiin on tullut paljon ihania trikoita? Kannattaa käydä katsomassa ja muistakaa ottaa lompakko mukaan.

6 kommenttia:

 1. Just nastoja t-paitoja! Hyvät värit ja kuosit!
  Siis Kärkkäiselle pitäis lähteä:)/M

  VastaaPoista
 2. Kivoja paitoja!
  Aivan ihana tuo sienipaita! :)

  VastaaPoista
 3. Hienot t-paidat veljeksille! :)
  Ja toi sienipaita -ihana! Kepa tarvii selvästi kans tollasen :)
  Kärkkäiselle siis..

  Hanna (en jaksanut kirjautua)

  VastaaPoista
 4. Siis vau mikä kärpässienipaita! Ja entäs kolikkokukkaro!! Mullakin on. Siis tuollanen rauta, jolla sais tehtyä kukkaron. Ja kangaskaan ei ole lopussa. Mutta ei ole tullut vielä tehtyä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo kärpässienikangas taitaa ihastuttaa useampaa. On se kyllä tosi ihanaa. Kyllä sä vielä joku päivä huomaat, että teinpäs itselleni kukkaron, jos kerran sulla värkitkin jo on.

   Poista