16.11.2012

Lupaus

Ompelupöytäni on aina siivottomassa kunnossa: kankaita, keskeneräisiä töitä, lankoja, saksia, nuppineuloja ym. ym. on levällään.  Miksi? Osin siksi, että kangas/ompelutarvikekaappini pursuilee kankaita ja siivoaminen on hankalaa, kun tavarat pöydältä ei mahdu minnekään. Jo mieheni on joutunut siivoamaan omaa kaappiaan, että osa minun tavaroistani mahtuu sinne. Ei ole reilua, vaikkei valituksen sanaakaan ole tullut hänen suusta. Asiaan on tultava muutos! En kestä enää epäjärjestystä. 

Otan itselleni reilusti siivousaikaa, koska sen on tarkoitus ainakin osin tapahtua ompelemalla kankaita hyötykäyttöön. Katsotaan tammikuun loppupuolellla miltä kaappi näyttää. Sen on oltava reilusti väljempi ja siistimpi, ehdottomasti! (Sitte saa ostaa paremmalla omalla tunnolla taas lisää kaapin täytettä, hih!)

Nyt se näyttää tältä: Voi kamala!


Kaipaisinkin kivoja ideoita pienten tilkkujen käyttöön. Mihin tuhoatte kangaspalaset, joista ei enää pipoakaan saa? Antakaa tulla ideoita. Ja jos jollakin on tietoa Nuppupeittokeräyksistä, niin kertokaa. Ottaako PHKS niitä vastaan? Minkä kokoisia ne tulisi olla ym. ? En ole itse niitä aiemmin tehnyt, mutta olen kuullut että tällaisia kerätään.

3 kommenttia:

  1. Mulle tuli mieleen,että tulisko pienistä paloista jotain lelua,pehmokäärmettä tai muuta sellaista vaikka joulunalusmyyjäisiin.Tai kauppahalliin kuusen alle lahjaksi lapsille.Luin juuri uutisen,jossa kerrottiin tosta joulukeräyksestä.Täällä M

    VastaaPoista
  2. Mulla on ideoita tarjota kovin vähän.. Mutta sulla on kyllä kankaita paljon! :)

    VastaaPoista