11.7.2012

Pyöreät tyynyt

Vielä ei ole sänkyä saati päiväpeittoa, jonka päälle nämä olisi tarkoitus tulla. Vähän hassu järjestys hankkia tavaroita, mutta näin nyt kuitenkin.

Tyynyjen toiset puolet tein kahdeksasta sektorista ja toiset puolet kahdestatoista sektorista. Voi sitten pyöritellä halun mukaan. Päälliset on irrotettavat ja pestävät, koska saumassa on vetoketju. Sisälle tein pyöreät sisustyynyt.

Kamera vääristää taas värejä. Kuvassa näyttää sinisemmiltä, vaikka ovat oikeasti violetin sävyiset.Kaava: oma
Kankaat: Outlet Kangastalo


4 kommenttia:

 1. Nää on niin kauniit. Pitää itekkin yrittää jossain vaiheessa tehdä, vaikka joku vaaleanpunasävyinen K:lle :)
  Vai oliko kuinka haastavat tehdä?

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei sinänsä vaikeita tehdä, mutta tilkkutöissä pitää olla tarkka, jotta lopputulos on hyvä. Saumanvarat pitää olla tasaleveitä ja ommella juuri siitä mistä pitää. Oli näissä yllättävän paljon tekemistäkin, kun leikkeli kappaleita (40 sektoria) ja sommitteli värejä ja täytti sisustyynyjä ym. Mutta kivaa hommaa ja lopputulos palkitsee.

   Poista
  2. saisko hiukan mittoja tai kaavan tästä työstä jotenkin vaikka sähköpostiin?..kiinnostais kovasti tämän tekeminen...

   Poista
  3. Piirrä paperille ympyrä. (Minulla halkaisija oli 50cm.) Jaa ympyrä tasakokoisiin sektoreihin. Leikkaa sektorit erivärisistä kankaista ja yhdistä toisiinsa. Pyri tekemään leikkuu ja ompelu tarkasti oikealta kohdalta. Kun saumoja on monta, näkyy tarkkuus lopputuloksessa. Jos joka saumassa on parin-kolmen millin heitto, niin ei saa aikaseksi tasaista ympyrää.

   Poista